1 OP 1
COACHING

Waarom 1 op 1 coaching

Uitgeput lig je als een Netflix kuiken met een zak paprika chips op de bank. Het enige wat je doet is series kijken en een potje Candy Crush. Omdat je uitgeput bent van weer een dag op dat vreselijke kantoor lig je voor pampus op de bank.  Je bent aan het verschrompelen in een baan die enorm veel energie kost. Wanneer je 40 bent móet je nog 25 jaar! Thuis ben je dan geen gezellig mens meer. De kinderen heb je voor de televisie of de X-box gezet, wel zo makkelijk, om ook nog dàt gezeur aan je hoofd te hebben moet je al helemáál niet aan denken. Vanavond nog naar een verjaardag, nou lekker dan! Iedereen heeft leuke verhalen over zijn werk, wat hij heeft gepresteerd, hoe ontzettend gelachen ze hebben, terwijl bij jou het huilen nader staat dan het lachen.

Herken je dit?

 • Je partner vertelt leuk over zijn/haar werk, maar alles wat jij te vertellen hebt is een hoop shit, waardoor de gesprekken er niet leuker op worden. Uiteindelijk houd je maar helemaal je mond.
 • De frustraties eet je weg door weer een hand in de koektrommel te steken. Op andere dagen krijg je van de stress juist geen hap door je keel.
 • Het huis was altijd best wel op orde, maar tegenwoordig is het een bende en zie je er als een berg tegenop om orde in de chaos te krijgen.

Hoe zou het voor je zijn als je iedere ochtend uitgerust wakker wordt en bij het opstaan al zin hebt in de dag die voor je ligt? Als je op je werk doet wat je leuk vindt en vooral waar je goed in bent. Wanneer je na een dag werken leuke verhalen hebt en weer ruimte in je hoofd hebt om naar je partner of de kinderen te luisteren. ’s Avonds ga je lekker sporten, schilderen of speel je nog even gitaar en je slaapt weer als een roos!

DIT KAN ALS JE MEEDOET AAN MIJN LOOPBAANTRAJECT

In 6 sessies van een uur ga je stap voor stap op ontdekkingsreis in je eigen hart , zodat je een baan kunt gaan vinden waar je blij van wordt. Buiten de 1 op 1 coaching sessie om mag je me onbeperkt vragen stellen via de mail, telefoon of app.

Na dit traject:
 • Ben je niet zomaar wat aan het solliciteren op iedere vacature die langs komt, maar weet je waarop je een vacature moet scannen om te weten of het bij je past.
 • Weet je wat je kernkwaliteiten zijn en hoe je die nog kunt verbeteren, zodat je vol zelfvertrouwen een gesprek in gaat.
 • Is het duidelijk of je voor jezelf wilt beginnen of toch liever in loondienst blijft werken of dat je je hobby om kan zetten in je werk.
 • Weet je of je een teamplayer bent of juist iemand die het heerlijk vindt om zelfstandig de klus te klaren.
 • Kun je onder woorden brengen bij wat voor een soort bedrijf je wilt werken en waarom.
 • Ga je zeker verdienen wat je waard bent, omdat je weet wat je in je hebt en je met zelfvertrouwen jezelf kunt verkopen met de juiste woorden.

Jouw investering voor een leven lang werkgeluk is € 1350,- excl. BTW. Je kunt dit eventueel ook in termijnen betalen.

1 op 1 coaching

1 OP 1 COACHING

1350,-excl. BTW

  Toen ik thuis kwam, zei ik tegen mijn vrouw: hoe kan iemand na een half uur weten wat bij mij past, terwijl ik het na 35 jaar nog niet weet? Ieder zijn vak natuurlijk, maar toch!
  Ik werd op loopbaan coaching gestuurd door mijn werkgever. Ondanks dat het een ‘verplichting’ was, vond ik het toch heel goed te doen. Ik ben bevestigd in mijn kwaliteiten en als het erop aankomt heb ik voldoende loopbaan perspectief voor de toekomst. Jij bent als coach oprecht en kunt goed luisteren. Wat me opvalt is dat je goed tegen feedback kunt, dat is bij de meeste mensen niet zo.
  Door de coaching van Annemieke van Lieshout ben ik breder gaan kijken. De gesprekken en opdrachten hebben mij vooral geholpen om uit m'n comfort zone te komen en dit heeft zo geleid naar mijn huidige functie.
  De coaching van Annemieke heeft mij geholpen om buiten mijn huidige functie te durven en kunnen kijken, uit mijn comfort zone te komen en ik heb daardoor meer vertrouwen in mezelf gekregen.
  L. Brinkhuis
  Na vele nare ervaringen met mijn bedrijf en de mij geboden re-integratie kwam Annemieke van Lieshout bij mij thuis. Aanvankelijk was ik door mijn eerdere ervaringen eerst behoorlijk op mijn hoede maar al snel geeft ze je rust en vertrouwen. Dat is fijn want als je 62 jaar bent sta je wel met je rug tegen de muur. Wat fijn is, dat Annemieke echt verstand van zaken heeft en je daardoor het gevoel geeft dat je heus niet te oud bent om aan te pakken. Je moet natuurlijk wel alles zelf doen maar Annemieke ondersteunt waar nodig. Daardoor werk ik nu op een BSO met heel veel plezier. Achter de geraniums kan altijd nog.
  F. van Rijnsoever, Vleuten
  Ik heb tot nu toe alleen maar tegenwerking en wantrouwen ervaren, het heeft zóveel van mijn spanning weggenomen toen jij in ons eerste gesprek tegen mij zei dat je me begreep.
  Dhr. K. S., Ridderkerk
  Ik zag er enorm tegenop dat ik iets anders moest gaan doen, omdat ik mijn eigen werk niet meer kan volhouden. Voor het eerst moet ik gaan solliciteren, ik ben 54 en heb überhaupt nog nooit een CV heb gehad. Door jou heb ik enorm veel geleerd en daardoor meer zelfvertrouwen gekregen. Via LinkedIn komt het werk daardoor nu zelfs naar me toe! Hahaha
  Gerda v.d. V, Gouda

  JE MOET VOORAL GEEN LOOPBAANTRAJECT BIJ MIJ BEGINNEN

  Wanneer je:
  • Denkt op een divan te kunnen gaan liggen en daarmee je problemen verholpen zijn. Ik geef je opdrachten waarvan ik verwacht dat je ze ook maakt, omdat ik zeker weet dat deze je verder zullen helpen.
  • Verwacht dat ik het voor je op ga lossen. Tijdens de 1 op 1 coaching sessie ga je zelf aan de slag en dat zal zeker geen piece of cake zijn. Verwacht dan ook niet dat we binnen 2 sessies je droombaan hebben gevonden.
  • Wilt weten hoe de Netflix series aflopen
  • Niet tegen glasharde kritiek of opmerkingen kunt
  • Eigenlijk toch niet van plan bent ander werk te zoeken, maar gewoon iets te klagen wilt hebben
  Nog niet afgehaakt? Waar wacht je dan nog op?

  Vul je naam en e-mailadres in, klik op die button en laat me weten dat je het liefst morgen wilt beginnen!

  Yes ik ga ervoor!
  1 op 1 coaching