CHECK CV EN
MOTIVATIEBRIEF

Je hebt al tientallen sollicitatiebrieven geschreven, maar je wordt maar niet uitgenodigd voor een gesprek. Teleurstelling op teleurstelling volgt.
Is jouw cv dan wel op orde?

 • Kan jouw toekomstige werkgever in een oogopslag zien wie jij bent zodat hij direct ziet dat jij de ideale kandidaat bent?
 • Springt jouw brief eruit tussen 300 andere sollicitaties zodat hij bovenop de stapel komt?
 • Hoe speel je handig in op de vacature-eisen van de organisatie zodat jij de ideale kandidaat bent?
 • Waar let een recruiter op als hij of zij mensen zoekt voor een leuke job?

Oplossing

Samen gaan we aan de slag om jouw cv en motivatiebrief aan alle eisen te laten voldoen waardoor je geen gesprek meer misloopt. Uiteraard zijn de tips die je krijgt te gebruiken voor iedere sollicitatie die je doet. Daarmee ben je na afloop in staat om voor iedere sollicitatie je brief én je cv op zo’n manier aan te passen dat je precies aansluit bij de vraag. Schrijf je nu in voor de check op cv & motivatiebrief en je krijgt zo spoedig mogelijk reactie.

Jouw investering is € 249,- excl. BTW om een gelikt cv en motivatiebrief te kunnen versturen naar allerlei verschillende bedrijven en voor de functie die je zo graag wilt, waardoor jouw brief bovenop komt te liggen.

Is dit niet precies wat je zoekt? Bekijk ook mijn andere diensten.

Check cv en motivatiebrief

249,-excl. BTW

  REVIEWS

  Toen ik thuis kwam, zei ik tegen mijn vrouw: hoe kan iemand na een half uur weten wat bij mij past, terwijl ik het na 35 jaar nog niet weet? Ieder zijn vak natuurlijk, maar toch!
  Ik werd op loopbaan coaching gestuurd door mijn werkgever. Ondanks dat het een ‘verplichting’ was, vond ik het toch heel goed te doen. Ik ben bevestigd in mijn kwaliteiten en als het erop aankomt heb ik voldoende loopbaan perspectief voor de toekomst. Jij bent als coach oprecht en kunt goed luisteren. Wat me opvalt is dat je goed tegen feedback kunt, dat is bij de meeste mensen niet zo.
  Door de coaching van Annemieke van Lieshout ben ik breder gaan kijken. De gesprekken en opdrachten hebben mij vooral geholpen om uit m'n comfort zone te komen en dit heeft zo geleid naar mijn huidige functie.
  De coaching van Annemieke heeft mij geholpen om buiten mijn huidige functie te durven en kunnen kijken, uit mijn comfort zone te komen en ik heb daardoor meer vertrouwen in mezelf gekregen.
  L. Brinkhuis
  Na vele nare ervaringen met mijn bedrijf en de mij geboden re-integratie kwam Annemieke van Lieshout bij mij thuis. Aanvankelijk was ik door mijn eerdere ervaringen eerst behoorlijk op mijn hoede maar al snel geeft ze je rust en vertrouwen. Dat is fijn want als je 62 jaar bent sta je wel met je rug tegen de muur. Wat fijn is, dat Annemieke echt verstand van zaken heeft en je daardoor het gevoel geeft dat je heus niet te oud bent om aan te pakken. Je moet natuurlijk wel alles zelf doen maar Annemieke ondersteunt waar nodig. Daardoor werk ik nu op een BSO met heel veel plezier. Achter de geraniums kan altijd nog.
  F. van Rijnsoever, Vleuten
  Ik heb tot nu toe alleen maar tegenwerking en wantrouwen ervaren, het heeft zóveel van mijn spanning weggenomen toen jij in ons eerste gesprek tegen mij zei dat je me begreep.
  Dhr. K. S., Ridderkerk
  Ik zag er enorm tegenop dat ik iets anders moest gaan doen, omdat ik mijn eigen werk niet meer kan volhouden. Voor het eerst moet ik gaan solliciteren, ik ben 54 en heb überhaupt nog nooit een CV heb gehad. Door jou heb ik enorm veel geleerd en daardoor meer zelfvertrouwen gekregen. Via LinkedIn komt het werk daardoor nu zelfs naar me toe! Hahaha
  Gerda v.d. V, Gouda
  Laat een review achter