1 OP 1
COACHING

Wanneer kan coaching jou helpen?

Als (één van) de volgende vragen je bezighoudt!

 • De balans in privé en werk
 • Zelfvertrouwen vergroten, afscheid nemen van je onzekerheid
 • (Terug) vinden van je energiebron(nen)
 • (Her) ontdekken van wie je bent en wat je wilt
 • Keuzes maken, prioriteiten en doelen stellen
 • Omgaan met emoties van jezelf en anderen
 • Communicatie met anderen
blank

Welke stappen nemen we?

In ons eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Ik nodig je uit je verhaal te doen. We verkennen jouw vraag en gaan op zoek naar de essentie en de achtergrond daarvan. Het is belangrijk dat er van beide kanten een klik is, waardoor er vertrouwen en veiligheid in de gesprekken aanwezig is.

We stemmen af op wat je graag wilt bereiken. Ik geef je opdrachten en zet passende methodieken in, waardoor je tot jouw doel komt en je vraag beantwoord gaat worden.

Ik volg jou in jouw proces.  Klanten zien mij als een coach die oprecht luistert, juist ook naar de dingen die je (onbewust) tussen neus en lippen door vertelt. Ik vraag door om tot de kern te komen.  Mijn doelgerichte en persoonlijke aanpak is vaak wat anderen in mij waarderen.

Dit is nodig om tot een goed resultaat te komen. Een goed resultaat betekent dat jij zelfstandig met het geleerde verder kunt.

“Annemieke luistert heel goed naar wat ik vertel en haalt daar allerlei dingen uit die ze gebruikt. Waar ze me vervolgens verder over bevraagt om tot de kern van mijn probleem te komen. Vooral de sessie waarin ze aangaf over mijn drijfveren nagedacht te hebben gaven mij nieuwe inzichten over mezelf”.

Na dit traject:

 • Weet je wat je kernkwaliteiten zijn en hoe je die nog kunt verbeteren, zodat je keuzes kunt maken waar je blij van wordt.
 • Weet je wat je drijfveren zijn, en kun je die van de ander herkennen, waardoor je precies weet waarom je doet zoals je doet en je begrip voor de mensen om je heen krijgt.
 • Krijg je inzicht in de feiten. Leer je deze accepteren en kun je er beter mee omgaan.
 • Weet je waar je grens ligt en kun je deze ook aangeven. Vaker ‘nee’ zeggen hoort daar ook bij.
 • Heb je geleerd om op een verbindende manier je vraag te stellen of je punt te maken.

Iedere sessie duurt een uur, met een uitloop tot max. 1,5 uur. Van te voren schat ik in hoeveel sessies er minimaal nodig zijn om tot je doel of antwoord te komen. Je weet dus vooraf wat de investering is. Een extra sessie inkopen is altijd mogelijk.

Klik verder als je liever hulp hebt bij loopbaanvragen of het ontdekken van je kracht en je eigen gebruiksaanwijzing.

“Als je de stand van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van de zeilen.”

blank

  Door het coachtraject wat ik bij Annemieke heb gedaan, ben ik gaan ontdekken wat mijn drijfveren zijn. Ik kwam er achter dat ik heel ander gedrag vertoon dan ik eigenlijk wil. Dit bracht opluchting met zich mee. Ik was zó blij dat ik afstand kon nemen van dat gewenste gedrag. Iedere dag oefen ik met mijn nieuwe gedachten en keuzes. Soms een strijd, maar meestal een bevrijding!

  Karin, Nieuwegein

  Annemieke is iemand die oprecht luistert, juist ook naar de dingen die je (onbewust) tussen neus en lippen door vertelt. Ze vraagt door om tot de kern te komen en denkt ook buiten de sessies na over hoe ze je het beste verder kan helpen. Voor mij betekende dat verrassende inzichten in mezelf. Dankzij de coaching van Annemieke weet ik nu hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten om met veel plezier te gaan doen wat ik écht wil.

  Shira Latuhihin, 38 jaar, Utrecht