Eerste Hulp Bij
Loopbaanstress 

Hoi, mijn naam is Annemieke van Lieshout en ik biedt eerste hulp bij loopbaanstress. Mijn doel is werknemers die er nu tegenop zien om naar hun werk te gaan een helpende hand te bieden, waardoor ze stuiterend van enthousiasme op zondagavond op de bank zitten, omdat ze morgen weer naar hun werk mogen: of dat nu hun huidige baan is of een nieuwe baan.

Ik ben de SCHATGRAVER  die in jou de mooiste dingen naar boven haalt, zodat je je voortaan in je werk als een vis in het water voelt. Iemand die weet op welke plekken we  jouw talenten kunnen vinden en welke drijfveren er spelen. Die jou kan helpen de dingen anders te gaan doen, zodat je minder stress op de werkvloer ervaart.

Die schat komt hoe dan ook boven tafel!

Omdat ik het zelf heb meegemaakt, weet ik als geen ander waar je doorheen gaat.

Herken jij je hierin: Twijfel je regelmatig of het werk dat je nu doet wel bij je past? Loop je steeds tegen dezelfde stresspunten aan? Kijk je wel eens naar vacatures en denk je dan: het heeft toch geen zin om te reageren?

Speciaal voor jou heb ik de Eerste hulp bij Loopbaanstress  check-up ontwikkeld. Deze online sessie is €99,-  waard, maar ik zet deze maand maar liefst 4 van deze sessies gratis open.

Let op! het zijn niet zomaar tips die je krijgt.
Wat ik je laat zien in deze sessie is effectief, authentiek en recht door zee.

En super concreet, want na afloop van deze online sessie heb je minimaal 3 concrete tips om meteen mee aan de slag te gaan. Het enige wat jij hoeft te doen is ZELF de handschoen oppakken.

loopbaanstress

Ben je getriggerd?

Vul dan onderstaand formulier in om jouw gratis sessie te reserveren.
De ruimte in mijn agenda is beperkt, dus vol = vol.
Blijf niet langer tobben in je eentje. Ik help je graag!

Is dit niet precies wat je zoekt? Bekijk ook eens mijn andere diensten.

IK WIL MIJ AANMELDEN VOOR EEN GRATIS SESSIE EERSTE HULP BIJ LOOPBAANSTRESS

    Annemieke van Lieshout