LOOPBAAN
BEGELEIDING

In het traject van loopbaanbegeleiding krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat houdt je tegen om te doen wat je graag wilt?
  • Hoe kom je erachter wat je talenten zijn?
  • Wat is jouw volgende stap op de arbeidsmarkt?

VIER VAN DE TIEN MENSEN IS NIET GELUKKIG MET ZIJN BAAN

Grote kans dat jij daar ook bij hoort. Zeker als je fulltime werkt, besteed je een groot deel van je leven aan je baan. Het is dus wel belangrijk dat je daar happy van wordt. Want geld is leuk, maar op de lange termijn is er méér nodig om met plezier naar je werk te gaan. En niemand wil elke dag met het lood in zijn schoenen naar het werk.

ALS DAT PLEZIER ER NIET MEER IS, WAT DAN?

De stap naar een nieuwe baan is best groot, want je geeft je zekerheden op. Is het dat waard? Of houd je het nog wel even vol met af en toe een vakantie in het vooruitzicht?

Waarschijnlijk niet. Het is tijd voor iets anders. Voor werk waar je wél gelukkig van wordt. Nu nog even weten wat je wilt. En daar help ik je graag bij.

LOOPBAANADVIES IS MAATWERK

Niemand is hetzelfde. Tijdens de intake maak ik een inschatting hoeveel afspraken je het beste resultaat geven. Dan weet je waar je aan toe bent.

WAT LEVERT HET JE OP?

Ik kan je helpen je twijfels weg te nemen.
Stap voor stap ga je op ontdekkingsreis in je eigen hart.
Je ontdekt wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en waar je energie van krijgt. Er gaat een wereld voor je open.
Voor je het weet heb je een uitnodiging voor een leuke sollicitatie op de mat, ga je fluitend naar je werk, krijg je nieuwe collega’s en kun je niet wachten tot het weer maandag is!

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Vind je solliciteren nog lastig, dan is mijn sollicitatietraining vast iets voor je.

“EEN BAAN ALS DEZE HAD IK JAREN GELEDEN MOETEN HEBBEN.”

NEEM CONTACT OP

Toen ik thuis kwam, zei ik tegen mijn vrouw: hoe kan iemand na een half uur weten wat bij mij past, terwijl ik het na 35 jaar nog niet weet? Ieder zijn vak natuurlijk, maar toch!

Ik werd op loopbaan coaching gestuurd door mijn werkgever. Ondanks dat het een ‘verplichting’ was, vond ik het toch heel goed te doen. Ik ben bevestigd in mijn kwaliteiten en als het erop aankomt heb ik voldoende loopbaan perspectief voor de toekomst. Jij bent als coach oprecht en kunt goed luisteren. Wat me opvalt is dat je goed tegen feedback kunt, dat is bij de meeste mensen niet zo.

Door de coaching van Annemieke van Lieshout ben ik breder gaan kijken. De gesprekken en opdrachten hebben mij geholpen om uit m’n comfort zone te komen en zo geleid naar mijn huidige functie.

De coaching van Annemieke heeft mij geholpen om buiten mijn huidige functie te durven en kunnen kijken, uit mijn comfort zone te komen en ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen.

L. Brinkhuis
Na vele nare ervaringen met mijn bedrijf en de mij geboden re-integratie kwam Annemieke van Lieshout bij mij thuis. Natuurlijk was ik na mijn eerdere ervaringen behoorlijk op mijn hoede. Maar al snel geeft ze je rust en vertrouwen. Dat is fijn want als je 62 jaar bent sta je wel met je rug tegen de muur. Wat fijn is, dat Annemieke echt verstand van zaken heeft en je het gevoel geeft dat je heus niet te oud bent om aan te pakken. Je moet natuurlijk wel alles zelf doen maar Annemieke ondersteunt waar nodig. Gevolg, ik werk nu op een BSO met heel veel plezier. Achter de geraniums kan altijd nog.
F. van Rijnsoever, Vleuten

Ik heb tot nu toe alleen maar tegenwerking en wantrouwen ervaren, het heeft zóveel van mijn spanning weggenomen toen jij in ons eerste gesprek tegen mij zei dat je me begreep.

Dhr. K. S., Ridderkerk

Ik zag er enorm tegenop dat ik iets anders moest gaan doen, omdat ik mijn eigen werk niet meer kan volhouden. Ik ben 54 en heb nog nooit gesolliciteerd, laat staan dat ik ooit een CV heb gehad. Ik heb zóveel van je geleerd en heb door jou zelfvertrouwen gekregen. Via LinkedIn komt het werk zelfs naar me toe! Hahaha

Gerda v.d. V, Gouda
Laat een review achter