LOOPBAAN

TRAJECT

Zoek je een loopbaancoach in de omgeving van Schoonhoven? Lees dan verder…

Je weet niet goed wat voor werk bij je past. Je werkt misschien in een baan waarvan je het gevoel hebt dat je dit niet nog 5 jaar wilt doen.
Of je krijgt lichamelijke klachten van het werk wat je doet. Je wilt in ieder geval onderzoeken wat je wilt en wat je kunt.

WAT KAN IK BIJ LOOPBAANTRAJECT VOOR JE DOEN?

Tijdens een aantal gesprekken brengen we in beeld

  • welke kennis en vaardigheden je hebt
  • wat je sterke kanten zijn en
  • wat je mogelijkheden zijn

LOOPBAANONDERZOEK

Het loopbaanonderzoek is een methode waarbij we samen onderzoeken in welke richting je je loopbaan en leven verder wilt vormgeven. Dat begint met antwoord te vinden op de vragen: “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?”, “Wat wil ik?’ en “Wat past bij mij?”. Je ontdekt je talenten, wensen, drijfveren en ontwikkelpunten. Je krijgt meer grip op je loopbaan, weet wat je toegevoegde waarde is, wat je drijft, wat je energie geeft en welke nieuwe mogelijkheden er voor jou zijn. Met die kennis maak je een bewuste en realistische keuze.

Kerndoel van het koersonderzoek is je (werk)leven in overeenstemming te brengen met wat je hart je ingeeft. Ofwel: om te gaan doen wat echt bij je past. Dat mag je ook als resultaat verwachten.

Het loopbaankoersonderzoek sluit je af met een persoonlijk loopbaanactieplan. In dit loopbaanactieplan is vastgelegd welke concrete acties nodig zijn om je toekomst in de gewenste richting te sturen.

WAAROM EEN LOOPBAANCOACH INSCHAKELEN?

Je zit middenin een spannende en emotionele situatie. Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik luister naar je verhaal en schenk aandacht aan je onzekerheden, je angsten en aan de acceptatiefase waar je doorheen gaat. Het inschakelen van een deskundige helpt je om je werksituatie los te laten en een plan te maken voor de toekomst.

Doorlooptijd:

  • Elk traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw vraag verhelderen en formuleren wat je wilt bereiken;
  • Het aantal gesprekken is afhankelijk van je vraag en bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek
  • Een coachgesprek duurt gemiddeld 90 minuten;
  • Tussen de sessies zit een periode van 2 tot 3 weken. Je krijgt huiswerkopdrachten ter voorbereiding op het volgende gesprek;
  • Een traject duurt ongeveer 4 maanden;
  • Het begeleidingsmateriaal en diverse (loopbaan)testen zijn bij de prijs inbegrepen.

Over de kosten lees je meer bij de tarieven.

Wil je liever eerst in één sessie ontdekken hoe je minder doet van wat energie vreet, en meer waar je een energieboost van krijgt?
Schrijf je dan in voor een Drijfveren- & kwaliteitenanalyse’. Van daaruit kun je altijd beslissen of je meer coaching nodig hebt.

Vul hieronder je gegevens in om aan te melden. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Als je nog vragen hebt die niet op deze website worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via 06-20335481