LOOPBAAN
COACHING

Loopbaanonderzoek

Kerndoel van het loopbaanonderzoek is je (werk)leven in overeenstemming te brengen met wat je hart je ingeeft. Ofwel: om te gaan doen wat echt bij je past. Dat mag je ook als resultaat verwachten.

Herken je dit?

 • Je voelt een knoop in je maag op het moment dat je naar je werk rijdt.
 • Aan het einde van de werkdag ben je kapot en heb je geen energie meer voor leuke dingen.
 • Voldoening uit je werk halen? Wat is dat?
 • Je voelt je bij wijze van spreken brakker na een dagje werken, dan na een avondje lekker feesten.
 • Iedere dag sta je weer op de drempel van het kantoor van de manager maar je druipt toch telkens weer af.
 • Dat als er nog 1 collega vraagt of je ‘effe’ iets van hem wilt overnemen, dat je dan de boel bij elkaar gilt?
 • Je hebt in je hoofd al 100 keer een ontslagbrief geschreven, maar hem net zo vaak weer ingetrokken omdat je je collega’s niet wilt laten stikken.
 • Je bureau was altijd best wel op orde, maar tegenwoordig is het een bende en zie je er als een berg tegenop om orde in de chaos te krijgen.

Zo kan je toch niet langer doorgaan? Wat zou er gebeuren als je hier niets mee doet? Die kriebels in je onderbuik blijft negeren en dit volledig uit de hand laat lopen. In plaats van eens in de spiegel te kijken ga je maar door.

Je raakt burn-out, en trekt jezelf in je eigen wereld terug. Reageert alles af op je partner of de kinderen, en vervreemd daardoor van hen. Dit wil je niet, maar het gebeurt gewoon. Denk eens na over loopbaancoaching.

Hoe zou het voor je zijn als je iedere ochtend uitgerust wakker wordt en bij het opstaan al zin hebt in de dag die voor je ligt? Als je op je werk doet wat je leuk vindt en vooral waar je goed in bent. Wanneer je na een dag werken leuke verhalen hebt en weer ruimte in je hoofd hebt om naar je partner of de kinderen te luisteren. ’s Avonds ga je lekker sporten, schilderen of speel je nog even gitaar en je slaapt weer als een roos!

DIT KAN…

In 3 maanden tijd ga je stap voor stap op ontdekkingsreis in je eigen hart. Je stelt doelen en acties op die concrete resultaten opleveren. Dit doen we in gespreksvorm.

Na dit traject:
 • Is het duidelijk of je voor jezelf wilt beginnen of toch liever in loondienst blijft werken of dat je je hobby om kan zetten in je werk.
 • Weet je of je een teamplayer bent of juist iemand die het heerlijk vindt om zelfstandig de klus te klaren.
 • Kun je onder woorden brengen bij wat voor een soort bedrijf je wilt werken en waarom.
 • Weet je wat je kernkwaliteiten zijn en hoe je die nog kunt verbeteren, zodat je vol zelfvertrouwen een gesprek in gaat.
 • Ben je niet zomaar wat aan het solliciteren op iedere vacature die langs komt, maar weet je waarop je een vacature moet scannen om te weten of het bij je past.

Doorlooptijd:

 • Elk traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw vraag verhelderen en formuleren wat je wilt bereiken;
 • Het aantal gesprekken is afhankelijk van je vraag en bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek
 • Een coachgesprek duurt gemiddeld 90 minuten;
 • Tussen de sessies zit een periode van 2 tot 3 weken. Je krijgt huiswerkopdrachten ter voorbereiding op het volgende gesprek;
 • Een traject duurt ongeveer 4 maanden;
 • Het begeleidingsmateriaal en diverse (loopbaan)testen zijn bij de prijs inbegrepen.

Over de kosten lees je meer bij de tarieven.

Wil je liever eerst in één sessie ontdekken hoe je minder doet van wat energie vreet, en meer waar je een energieboost van krijgt?
Schrijf je dan in voor een Drijfveren- & kwaliteitenanalyse’. Van daaruit kun je altijd beslissen of je meer coaching nodig hebt.

1 op 1 coaching

  Ik werd op loopbaan coaching gestuurd door mijn werkgever. Ondanks dat het een ‘verplichting’ was, vond ik het toch heel goed te doen. Ik ben bevestigd in mijn kwaliteiten en als het erop aankomt heb ik voldoende loopbaan perspectief voor de toekomst. Jij bent als coach oprecht en kunt goed luisteren. Wat me opvalt is dat je goed tegen feedback kunt, dat is bij de meeste mensen niet zo.

  Ik zag er enorm tegenop dat ik iets anders moest gaan doen, omdat ik mijn eigen werk niet meer kan volhouden. Voor het eerst moet ik gaan solliciteren, ik ben 54 en heb überhaupt nog nooit een CV heb gehad. Door jou heb ik enorm veel geleerd en daardoor meer zelfvertrouwen gekregen. Via LinkedIn komt het werk daardoor nu zelfs naar me toe! Hahaha

  Gerda v.d. V, Gouda

  Door de coaching van Annemieke van Lieshout ben ik breder gaan kijken. De gesprekken en opdrachten hebben mij vooral geholpen om uit m’n comfort zone te komen en dit heeft zo geleid naar mijn huidige functie.

  Na vele nare ervaringen met mijn bedrijf en de mij geboden re-integratie kwam Annemieke van Lieshout bij mij thuis. Aanvankelijk was ik door mijn eerdere ervaringen eerst behoorlijk op mijn hoede maar al snel geeft ze je rust en vertrouwen. Dat is fijn want als je 62 jaar bent sta je wel met je rug tegen de muur. Wat fijn is, dat Annemieke echt verstand van zaken heeft en je daardoor het gevoel geeft dat je heus niet te oud bent om aan te pakken. Je moet natuurlijk wel alles zelf doen maar Annemieke ondersteunt waar nodig. Daardoor werk ik nu op een BSO met heel veel plezier. Achter de geraniums kan altijd nog.
  F. van Rijnsoever, Vleuten

  De coaching van Annemieke heeft mij geholpen om buiten mijn huidige functie te durven en kunnen kijken, uit mijn comfort zone te komen en ik heb daardoor meer vertrouwen in mezelf gekregen.

  L. Brinkhuis

  Toen ik thuis kwam, zei ik tegen mijn vrouw: hoe kan iemand na een half uur weten wat bij mij past, terwijl ik het na 35 jaar nog niet weet? Ieder zijn vak natuurlijk, maar toch!

  Jan, Ridderkerk

  Ik heb tot nu toe alleen maar tegenwerking en wantrouwen ervaren, het heeft zóveel van mijn spanning weggenomen toen jij in ons eerste gesprek tegen mij zei dat je me begreep.

  Dhr. K. S., Ridderkerk