Loopbaanvragen

In het traject over loopbaanvragen krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Samen aan Zet_Puzzelstukje 2 geel

  Wat houdt je tegen om te doen wat je graag wilt?

 • Samen aan Zet_Puzzelstukje 2 geel

  Hoe kom je erachter wat je talenten zijn?

 • Samen aan Zet_Puzzelstukje 2 geel

  Wat is jouw volgende stap op de arbeidsmarkt?

4 van de 10 mensen is niet gelukkig met hun baan

Grote kans dat jij daar ook bij hoort. Zeker als je fulltime werkt, besteed je een groot deel van je leven aan je baan. Het is dus wel belangrijk dat je daar happy van wordt. Want geld is leuk, maar op de lange termijn is er méér nodig om met plezier naar je werk te gaan. En niemand wil elke dag met het lood in zijn schoenen naar het werk.

Als dat plezier er niet meer is, wat dan?

De stap naar een nieuwe baan is best groot, want je geeft je zekerheden op. Is het dat waard? Of hou je het nog wel even vol met af en toe een vakantie in het vooruitzicht?

Waarschijnlijk niet. Het is tijd voor iets anders. Voor werk waar je wél gelukkig van wordt. Nu nog even weten wat je wilt. En daar help ik je graag bij.

Loopbaanadvies is maatwerk

Niemand is hetzelfde. Tijdens de intake maak ik een inschatting hoeveel afspraken je het beste resultaat geven. Dan weet je waar je aan toe bent.

Wat levert het je op?

Je kent je eigen talenten en vaardigheden en weet wat je daarmee wilt. Met die inzichten zet je een stap verder en ga je op zoek naar de baan die bij je past.

Soms heb je een zetje nodig om in beweging te komen. Laten we desamen leggen.

Doorlooptijd:

 • Elk traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw vraag verhelderen en formuleren wat je wilt bereiken;
 • Het aantal gesprekken is afhankelijk van je vraag en bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek;
 • Een coachgesprek duurt gemiddeld 90 minuten;
 • Tussen de sessies zit een periode van 2 tot 3 weken. Je krijgt huiswerkopdrachten ter voorbereiding op het volgende gesprek;
 • Een traject duurt ongeveer 4 maanden;
 • Het begeleidingsmateriaal en diverse (loopbaan)testen zijn bij de prijs inbegrepen.

Annemieke van Lieshout

Professioneel Coach

Ik heb geleerd dat je in het leven steeds weer opnieuw kan, mag en moet kiezen. Uithuilen en opnieuw beginnen. Dat je goed van binnen moet kijken, wat je op dat moment nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken. En daarvoor is het uiteraard verdraaid handig om te weten wie je bent, wat je allemaal kunt en niet geheel onbelangrijk, waar je de meest energie van krijgt!

CONTACT

BEDRIJFSGEGEVENS

Gevestigd aan de Anna van Burenstraat 7 te Lopik

Kvk nr: 73434701