OVER
MIJ

Misschien ken je dat gevoel wel, dat je op een kruispunt in je leven staat. Je huidige werk bevalt niet of je kunt het vanwege je gezondheid niet meer doen. Het is tijd voor wat anders. Maar wat? En hoe pak je dat aan?

IK ZAT IN HETZELFDE SCHUITJE

Mijn functie hield op te bestaan en het leek heel logisch om een soortgelijke functie te zoeken. Maar dat was nog niet zo eenvoudig. Tijd om uit de comfortzone te stappen dus. Ik verbreedde mijn blikveld, volgde een opleiding en ging totaal iets anders doen. De beste keuze ooit, achteraf gezien. Want ik had nooit gedacht dat ik me in deze nieuwe functie zó gelukkig zou voelen. En dát gun ik anderen ook.

JIJ HEBT OOK DE MOGELIJKHEID OM TE DOEN WAT JE NOOIT HAD GEDACHT

Een frisse blik van een buitenstaander helpt daarbij. Dat betekent niet dat ik je dingen opleg of voorschrijf. Ik vind het belangrijk dat je zelf je eigen pad vindt. Zodat je uitkomt waar je wilt zijn.

SAMEN AAN ZET

We doen het samen: ik geef de aanzet, daarna ben jij aan zet. Ik zie mezelf als jouw duwtje in de goede richting. Of beter gezegd: in de nieuwe richting.

WIE BEN JIJ?

  • Een werknemer die nieuw passend werk zoekt
  • Een werkgever die re-integratiebegeleiding voor zijn werknemer wil
  • Je woont of werkt in midden Nederland.

WIE BEN IK?

Ik ben Annemieke van Lieshout, loopbaan- en re-integratieadviseur. Mijn kantoor staat in Lopik, maar mijn werkgebied loopt van Veenendaal tot Gouda en van Rotterdam tot Nieuwegein. Ik ga graag een keer met je in gesprek over de mogelijkheden.

Neem contact op