Annemieke van Lieshout

Professioneel coach

Misschien ken je dat gevoel wel, dat je op een kruispunt in je leven staat. Je huidige werk bevalt niet of je hebt in je relatie meer perioden van onenigheid dan geluksmomenten. Het kan ook zijn dat je vastloopt met jezelf.  Het is tijd om het anders te doen. Maar wat? En hoe pak je dat aan?

Ik zat in hetzelfde schuitje

Mijn functie hield op te bestaan en het leek heel logisch om een soortgelijke functie te zoeken. Maar dat was nog niet zo eenvoudig. Tijd om uit de comfortzone te stappen dus. Ik verbreedde mijn blikveld, volgde een opleiding en ging totaal iets anders doen. De beste keuze ooit, achteraf gezien. Want ik had nooit gedacht dat ik me in deze nieuwe functie zó gelukkig zou voelen. En dát gun ik anderen ook.

Jij hebt ook de mogelijkheid om te doen wat je nooit dacht

Een frisse blik van een buitenstaander helpt daarbij. Dat betekent niet dat ik je dingen opleg of voorschrijf. Ik vind het belangrijk dat je zelf je eigen pad vindt. Zodat je uitkomt waar je wilt zijn.

Wie ben jij?

  • Een werknemer die (nieuw) passend werk zoekt
  • Een partner die zich ongelukkig voelt in de relatie
  • Een persoon die graag anders met het leven om wil gaan

Wie ben ik?

Ik ben Annemieke van Lieshout, coach die verheldering brengt in levensvragen.

Wat mij maakt tot wie ik ben en wat mij gelukkig maakt:

  • Puzzelen, dat was je vast niet ontgaan. Het aan elkaar puzzelen van patronen, voorkeuren, gedrag en kwaliteiten, maar ook kruiswoordpuzzels en legpuzzels. Liefst van 3000 stukjes.
  • Mijn gezin, zij maken mij een mooier en rijker mens, doordat ik veel van hen leer. Zij vertellen mij soms ongezouten de waarheid.
  • Mijn vermogen om de kern van een verhaal eruit te pikken waardoor mensen zich begrepen, veilig, gesterkt en uitgedaagd voelen.
  • Mijn volmaakte moment is met een zak ribbel paprikachips op de bank naar een goede actie of romantische film kijken.
  • Mijn christelijke waarden en normen, waardoor ik altijd het idee heb, dat ik het niet alleen hoef te dragen.

Mijn missie

Ik heb geleerd dat je in het leven steeds weer opnieuw kan, mag en moet kiezen. Uithuilen en opnieuw beginnen. Dat je goed van binnen moet kijken, wat je op dat moment nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken. En daarvoor is het uiteraard verdraaid handig om te weten wie je bent, wat je allemaal kunt en niet geheel onbelangrijk, waar je de meest energie van krijgt!

Samen aan Zet

We doen het samen: ik geef de aanzet, daarna ben jij aan zet. Ik zie mezelf als jouw zetje in de goede richting. Of beter gezegd: in de nieuwe richting.

Mijn kantoor staat in Lopik, maar mijn werkgebied loopt van Veenendaal tot Gouda en van Rotterdam tot Nieuwegein. Ik ga graag een keer met je in gesprek over de mogelijkheden.

2Q2A4990
045A4547

WAT CLIENTEN ZEGGEN

"Annemieke is een erg fijne coach waarbij je je snel op je gemak voelt! Ze wil je oprecht graag verder helpen en maakt hetgeen wat voor jezelf onmogelijk lijkt, mogelijk. Dit traject gaf mij verrassende inzichten in mezelf en was heel verhelderend, dit liet ze mij zien door de juiste vragen te stellen. Samen hebben we gekeken wat ik nodig heb en welke stappen ik moet zetten om uiteindelijk het 'onmogelijke' mogelijk te maken en hoe met angsten om te gaan die hierbij vaak om de hoek komen kijken. Ik heb er veel aan gehad en kan het iedereen aanraden!"

— Esther van Vliet (24)
Gouda

"Annemieke is iemand die oprecht luistert, juist ook naar de dingen die je (onbewust) tussen neus en lippen door vertelt. Ze vraagt door om tot de kern te komen en denkt ook buiten de sessies na over hoe ze je het beste verder kan helpen. Voor mij betekende dat verrassende inzichten in mezelf. Dankzij de coaching van Annemieke weet ik nu hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten om met veel plezier te gaan doen wat ik écht wil."

— Shira Latuhihin (38)
Utrecht

"Annemieke luistert heel goed naar wat ik vertel en haalt daar allerlei dingen uit die ze gebruikt. Waar ze me vervolgens verder over bevraagt om tot de kern van mijn probleem te komen. Vooral de sessie waarin ze aangaf over mijn drijfveren nagedacht te hebben gaven mij nieuwe inzichten over mezelf."

— Karin (58)
Nieuwegein

"De coaching van Annemieke heeft mij geholpen om buiten mijn huidige functie te durven en kunnen kijken, uit mijn comfort zone te komen en ik heb daardoor meer vertrouwen in mezelf gekregen."

— L. Brinkhuis
Ede

"Toen ik thuis kwam, zei ik tegen mijn vrouw: hoe kan iemand na een half uur weten wat bij mij past, terwijl ik het na 35 jaar nog niet weet? Ieder zijn vak natuurlijk, maar toch!"

— Jan (54)
Ridderkerk

"Na vele nare ervaringen met mijn bedrijf en de mij geboden re-integratie kwam Annemieke van Lieshout bij mij thuis. Aanvankelijk was ik door mijn eerdere ervaringen eerst behoorlijk op mijn hoede maar al snel geeft ze je rust en vertrouwen. Dat is fijn want als je 62 jaar bent sta je wel met je rug tegen de muur. Wat fijn is, dat Annemieke echt verstand van zaken heeft en je daardoor het gevoel geeft dat je heus niet te oud bent om aan te pakken. Je moet natuurlijk wel alles zelf doen maar Annemieke ondersteunt waar nodig. Daardoor werk ik nu op een BSO met heel veel plezier. Achter de geraniums kan altijd nog."

— F. van Rijnsoever (62)
Vleuten

"Annemieke heeft mij fantastisch geholpen met inzichten op werkgebied. Niet het beroep, maar de werkomgeving is voor mij belangrijk. Ik heb nu helder welke werkomgevingen bij mij passen en wat de waarden zijn waar ik me goed bij voel of over zal struikelen. Met plezier kan ik nu het werk doen dat ik leuk vind. De F1-metafoor helpt mij enorm als ik me onbegrepen voel. Ik kijk met plezier terug op onze afspraken!"

— Anette Hogeboom
Capelle a/d IJssel

CONTACT

BEDRIJFSGEGEVENS

Gevestigd aan de Anna van Burenstraat 7 te Lopik

Kvk nr: 73434701