RE-INTEGRATIE SPOOR 2

WERKNEMER

Je bent langdurig ziek en moet weer aan de slag. Zodra bekend is dat je niet meer terug kunt naar je huidige werk, komt re-integratie spoor 2 in beeld. We gaan dan op zoek naar nieuw passend werk bij een andere werkgever.

HOE DOEN WE DAT?

Tijdens een aantal gesprekken brengen we in beeld

  • wat je sterke kanten zijn
  • wat je kunt
  • wat daarin de mogelijkheden zijn

Met de uitkomsten ga je stap voor stap aan de slag. Bijvoorbeeld met het maken van een sterke motivatiebrief en een helder cv. Daarnaast leer je hoe je jezelf het beste omschrijft tijdens een sollicitatiegesprek. Je kent jezelf en weet jezelf te ‘verkopen’. Voortaan zit je niet meer met je mond vol tanden tijdens lastige vragen bij een recruiter of een mogelijke nieuwe werkgever.

WAAROM EEN RE-INTEGRATIE BUREAU INSCHAKELEN?

Grote kans dat je met alle wet- en regelgeving door de bomen het bos niet meer ziet. Ik ken alle regels die voor jou belangrijk zijn. Wist je bijvoorbeeld dat je je toekomstige uitkering kunt verspelen als je niet voldoende aan re-integratie doet? Het inschakelen van een deskundige voorkomt deze problemen.

“EEN BAAN ALS DEZE HAD IK JAREN GELEDEN MOETEN HEBBEN.”

NEEM CONTACT OP

Toen ik thuis kwam, zei ik tegen mijn vrouw: hoe kan iemand na een half uur weten wat bij mij past, terwijl ik het na 35 jaar nog niet weet? Ieder zijn vak natuurlijk, maar toch!

Ik werd op loopbaan coaching gestuurd door mijn werkgever. Ondanks dat het een ‘verplichting’ was, vond ik het toch heel goed te doen. Ik ben bevestigd in mijn kwaliteiten en als het erop aankomt heb ik voldoende loopbaan perspectief voor de toekomst. Jij bent als coach oprecht en kunt goed luisteren. Wat me opvalt is dat je goed tegen feedback kunt, dat is bij de meeste mensen niet zo.

Door de coaching van Annemieke van Lieshout ben ik breder gaan kijken. De gesprekken en opdrachten hebben mij geholpen om uit m’n comfort zone te komen en zo geleid naar mijn huidige functie.

De coaching van Annemieke heeft mij geholpen om buiten mijn huidige functie te durven en kunnen kijken, uit mijn comfort zone te komen en ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen.

L. Brinkhuis
Na vele nare ervaringen met mijn bedrijf en de mij geboden re-integratie kwam Annemieke van Lieshout bij mij thuis. Natuurlijk was ik na mijn eerdere ervaringen behoorlijk op mijn hoede. Maar al snel geeft ze je rust en vertrouwen. Dat is fijn want als je 62 jaar bent sta je wel met je rug tegen de muur. Wat fijn is, dat Annemieke echt verstand van zaken heeft en je het gevoel geeft dat je heus niet te oud bent om aan te pakken. Je moet natuurlijk wel alles zelf doen maar Annemieke ondersteunt waar nodig. Gevolg, ik werk nu op een BSO met heel veel plezier. Achter de geraniums kan altijd nog.
F. van Rijnsoever, Vleuten

Ik heb tot nu toe alleen maar tegenwerking en wantrouwen ervaren, het heeft zóveel van mijn spanning weggenomen toen jij in ons eerste gesprek tegen mij zei dat je me begreep.

Dhr. K. S., Ridderkerk

Ik zag er enorm tegenop dat ik iets anders moest gaan doen, omdat ik mijn eigen werk niet meer kan volhouden. Ik ben 54 en heb nog nooit gesolliciteerd, laat staan dat ik ooit een CV heb gehad. Ik heb zóveel van je geleerd en heb door jou zelfvertrouwen gekregen. Via LinkedIn komt het werk zelfs naar me toe! Hahaha

Gerda v.d. V, Gouda
Laat een review achter