WERKEN
MET MIJ

Jouw doel

Je staat ‘s morgens uitgerust op en hebt zin in de nieuwe dag die voor je ligt. Je voelt zelfvertrouwen en weet wat je kunt doen of zeggen in situaties die eerder ongemakkelijk voor je waren. Na een dag werken kom je thuis met fijne verhalen, heb je ruimte in je hoofd en tijd over om de verhalen van je partner of kinderen te horen. Daardoor is het gezellig aan de eettafel. ‘s Avonds kun je naar hartenlust sporten, schilderen of gitaar spelen en daarna slaap je weer als een roos!

Dit hoeft voor jou geen droombeeld te blijven want samen zijn we aan zet en ga jij de uitdaging aan! Ik geef de aanzet, daarna ben jij aan zet. Ik zie mezelf als jouw duwtje in de nieuwe richting.

  • Elk traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw vraag verhelderen en formuleren wat je wilt bereiken;
  • Het aantal gesprekken is afhankelijk van het gekozen programma;
  • Een coachgesprek duurt gemiddeld 90 minuten;
  • Tussen de sessies zit een periode van 2 tot 3 weken. Je krijgt huiswerkopdrachten ter voorbereiding op het volgende gesprek;
  • Een traject duurt ongeveer 4 maanden;
  • Het begeleidingsmateriaal en diverse (loopbaan)testen zijn bij de prijs inbegrepen.

Over de kosten lees je meer bij de tarieven.

Bekijk hieronder mijn coach aanbod en neem contact met me op als je er niet uitkomt.

Doel Diensten

Loopbaancoaching

In 4 sessies van max. 1,5 uur ga je stap voor stap op ontdekkingsreis in je eigen hart, zodat je een baan kunt gaan vinden waar je blij van wordt.

LOOPBAANCOACHING

In 6 sessies van een uur ga je stap voor stap op ontdekkingsreis in je eigen hart, zodat je een baan kunt gaan vinden waar je blij van wordt.

Yes ik ga ervoor!

Persoonlijke coaching

Het leven kan soms knap ingewikkeld zijn! Samen kijken we stap voor stap hoe dit anders kan.

COACHING

Dit doen we in sessies op maat, zodat jij steviger in je schoenen staat en weet wat je kunt doen.

Dit wil ik graag!

Drijfveren & kwaliteiten analyse

Ontvang een digitaal rapport van jouw drijfveren en kwaliteiten

DRIJFVEREN & KWALITEITEN ANALYSE

En ontdek in 1 sessie van 1,5 uur wat jouw drijfveren en kwaliteiten zijn, zodat je inzicht krijgt in je gedrag en bewuste keuzes kunt maken. Privé, op je werk en in de maatschappij!

Dit wil ik graag!

REVIEWS

Door de coaching van Annemieke van Lieshout ben ik breder gaan kijken. De gesprekken en opdrachten hebben mij vooral geholpen om uit m’n comfort zone te komen en dit heeft zo geleid naar mijn huidige functie.

Ik heb tot nu toe alleen maar tegenwerking en wantrouwen ervaren, het heeft zóveel van mijn spanning weggenomen toen jij in ons eerste gesprek tegen mij zei dat je me begreep.

Dhr. K. S., Ridderkerk
Na vele nare ervaringen met mijn bedrijf en de mij geboden re-integratie kwam Annemieke van Lieshout bij mij thuis. Aanvankelijk was ik door mijn eerdere ervaringen eerst behoorlijk op mijn hoede maar al snel geeft ze je rust en vertrouwen. Dat is fijn want als je 62 jaar bent sta je wel met je rug tegen de muur. Wat fijn is, dat Annemieke echt verstand van zaken heeft en je daardoor het gevoel geeft dat je heus niet te oud bent om aan te pakken. Je moet natuurlijk wel alles zelf doen maar Annemieke ondersteunt waar nodig. Daardoor werk ik nu op een BSO met heel veel plezier. Achter de geraniums kan altijd nog.
F. van Rijnsoever, Vleuten

Toen ik thuis kwam, zei ik tegen mijn vrouw: hoe kan iemand na een half uur weten wat bij mij past, terwijl ik het na 35 jaar nog niet weet? Ieder zijn vak natuurlijk, maar toch!

Jan, Ridderkerk

De coaching van Annemieke heeft mij geholpen om buiten mijn huidige functie te durven en kunnen kijken, uit mijn comfort zone te komen en ik heb daardoor meer vertrouwen in mezelf gekregen.

L. Brinkhuis

Ik werd op loopbaan coaching gestuurd door mijn werkgever. Ondanks dat het een ‘verplichting’ was, vond ik het toch heel goed te doen. Ik ben bevestigd in mijn kwaliteiten en als het erop aankomt heb ik voldoende loopbaan perspectief voor de toekomst. Jij bent als coach oprecht en kunt goed luisteren. Wat me opvalt is dat je goed tegen feedback kunt, dat is bij de meeste mensen niet zo.

Ik zag er enorm tegenop dat ik iets anders moest gaan doen, omdat ik mijn eigen werk niet meer kan volhouden. Voor het eerst moet ik gaan solliciteren, ik ben 54 en heb überhaupt nog nooit een CV heb gehad. Door jou heb ik enorm veel geleerd en daardoor meer zelfvertrouwen gekregen. Via LinkedIn komt het werk daardoor nu zelfs naar me toe! Hahaha

Gerda v.d. V, Gouda

Annemieke is iemand die oprecht luistert, juist ook naar de dingen die je (onbewust) tussen neus en lippen door vertelt. Ze vraagt door om tot de kern te komen en denkt ook buiten de sessies na over hoe ze je het beste verder kan helpen. Voor mij betekende dat verrassende inzichten in mezelf. Dankzij de coaching van Annemieke weet ik nu hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten om met veel plezier te gaan doen wat ik écht wil.

Shira Latuhihin, 38 jaar, Utrecht
Laat een review achter