Een coach inzetten, zwak of moedig?!

Je hebt  je al tien keer voorgenomen om nu echt door te zetten, nee te zeggen en  je grenzen aan te geven. Je wilt veranderen, maar het lukt je maar niet. Wil jij toch die eerste stap zetten? Doe dat samen met een coach!

Je wilt het al heel lang anders doen. Maar ja…die eerste stap hè. Het oude voelt zo vertrouwd. Uit je vertrouwde comfortzone stappen voelt alsof je je op glad ijs begeeft. Je bent bovendien opgevoed met het denkbeeld dat je alles zelf moet oplossen. En als dat niet lukt, dan moet je het er maar mee doen. Het gaat wel weer over. Dat is je van jongs af aan geleerd. Weet je dat dit denkbeeld je leven extra belast? In een gesprek met een coach kun je die last wel eens voor de helft kwijtraken!

Beantwoord  voor jezelf eens de volgende vragen:

  • Wat heb jij nog niet, en wil je wel?
  • Waar loop je het meeste tegenaan?
  • Waar baal je het meeste van?
  • Wat kun je nu veranderen?

Als jij succes ervaart door iets kleins te veranderen, krijg je vertrouwen en moed dat je grotere veranderingen ook aan kunt! Een coach kan jou helpen in beweging te komen naar de baan én het leven wat bij jou past.

Het goede moment is nu! Pak de regie over je leven terug! Een (life) coach kan je het zetje geven dat je nodig hebt. 

 Je neemt contact op met een coach als:

* je relatie niet lekker loopt en je het strijden moe bent

* je stress ervaart 

* je er tegenop ziet om naar je werk te gaan

* je het gevoel hebt dat je geen tijd meer voor jezelf hebt

* je je onzekerheid geen ruimte meer wilt geven

* je merkt dat je alle ballen niet meer in de lucht kunt houden en ze je één voor één ontglippen

Een coach luistert goed naar jouw verhaal en vooral wat je tussen neus en lippen door vertelt. Een coach stelt vragen over wat jij juist niet vertelt en vraagt door. En… een coach zet jou aan het werk, laat jou bedenken en dingen zeggen die er diep van binnen al zaten, maar nooit aan de oppervlakte kwamen. Je gaat inzien wat jou kan helpen.

Over een jaar zou je willen dat je vandaag was begonnen!

Wil jij jouw leven onder de loep nemen en zorgen dat er echte verandering komt? Dan is een coachsessie wat voor jou!

Neem contact op met mij, Annemieke van Lieshout, via www.samen-aanzet.nl voor meer informatie of om te ervaren of ik degene ben die iets voor jou kan betekenen.

Je kunt vrijblijvend mijn posts op LinkedIn lezen door mijn hashtag te volgen #samenaanzetcoaching